About

Velorous on matkablogi, jonka kyydissä maailmaa tutkitaan pyörän satulasta. Kaikki lähti halusta yhdistää kaksi intohimoa: reissaus ja fillari. Oli päästävä kauas, ja niin maailman tiet kutsuivat seikkailuun. Pari vuotta kestänyt matka on tähän mennessä vienyt halki Euroopan, Lähi-Idän, Intian ja Kaakkois-Aasian. Nyt 22 000 kilometrin jälkeen elämää maistellaan Australian porottavan auringon alla. 

Blogista löydät tarinoita ja tunnelmia tien päältä: kulttuurieroja, auringonnousuja, kohtaamisia ja nomadin arkea. Välillä myös ulkosuomalaisen itsetutkiskelua, naiivia filosofiointia, surkeitä vitsejä ja väsymyksestä tutisevia jalkoja. Ja roppakaupalla elämänmakuisia kuvia. 

Kynän päästä löytyy Eerika, 25 -vuotias Itä-Lontoon kasvatti, markkinoinnin ja taiteiden kandi, värikkäitä kuoseja rakastava printtisuunnittelija. Ikireissaaja, jonka sydämen sykkimään saavat sademetsät, paratiisisaaret ja katutaide.

Kun ei poljeta, blogissa reppureissataan, maistellaan katuruokia, jahdataan vuorimaisemia, juodaan viiniä, venytetään penniä ja fiilistellään katukulttuuria. Ryvetään luonnossa ja tanssahdellaan baareissa. Yösija vaihtelee autioista rannoista puumajoihin ja bensa-asemista puhtoisiin vierashuoneisiin - omasta residenssistä vastaa vain oma teltta. Oltiin sitten lähellä tai kaukana, on haussa aina sykähdyttävät elämykset, uudet tuttavuudet, sekä todellisen seikkailun tuntu.

Tervetuloa mukaan matkaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti